5 Seconds of Summer - Valentine


Музички времеплов
  • 1965 - UK No.1 Elvis Presley 'Crying In The Chapel'
  • 1965 - Роден е Richard Hynd, тапанист во Texas (1997 UK No.3 'Say What You Want', 1997 UK No.1 албум 'White On Blonde').
  • 1983 - Роден е Lee Ryan од Blue (2002 UK No.1 'If You Come Back').
  • 1969 - Роден е Kevin Thornton од Color Me Bad, (1991 UK No.1 'I Wanna Sex You Up', 1991 US No.1 'I Adore Mi Amor').
  • 2001 - Travis започнуваат 4-неделен престој на првото место на британската албумска листа со 'The Invisible Band'.
  • Повеќе
Фреквенции
Скопје