Музички времеплов
  • 1965 - UK No.1 Elvis Presley 'Crying In The Chapel'
  • 1978 - UK No.1 John Travolta & Olivia Newton-John 'You're The One That I Want'
  • 1977 - Откако Jimmy Helms одбил да настапи на концерт на колеџот Shoreditch бил повикан Elton John. Прифатил за хонорар - две шишиња вино.
  • 1979 - UK No.1 Anita Ward 'Ring My Bell'
  • 1947 - Роден е Paul Young (1979 UK No.3 'Every Day Hurts') и дел од Mike and the Mechanics (1989 UK No.2 'The Living Years').
  • Повеќе
Фреквенции
Скопје